FAQ: Hvordan vælger jeg de valgmuligheder, der skal kunne vælges online?
FAQ: Hvordan vælger jeg de valgmuligheder, der skal kunne vælges online?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg de valgmuligheder, der skal kunne vælges online?

Svar:

I systemet kan du vælge de valgmuligheder der skal kunne vælges online.

Det kan være relevant, hvis kunden ved booking ikke booker til "personer", men i stedet booker "biler", "baner" eller andet. Det gør den online booking mere brugervenlig for kunden.

Du kan vælge de valgmuligheder der skal kunne vælges online ved at følge disse trin:

Trin1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Bordbestilling (nr. 2).

• Tryk på Online (nr. 3).

• Rul ned indtil du kommer til Specifikke valgmuligheder.

• Tryk på Rediger ved Specifikke valgmuligheder (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 5).

• Vælg, hvilket rum du vil vælge specifikke muligheder for (nr. 6). Dette er de sale, du har oprettet. Du opretter sale ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du sale

• Tryk på Rediger ved Choices (nr. 7).

Info: Du kan oprette flere Specifikke valgmuligheder ved at trykke på det grønne plus.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 8).

• Angiv Quantity (nr. 9). Dette er antallet, som kunden vælger at booke.

• Angiv navn på mulighed (nr. 10). Dette er navnet som "person" skiftes ud med. Det kan eksempelvis være "bil" eller "bane".

Info: Du kan oprette flere muligheder ved at trykke på det grønne plus.

• Tryk på OK, når du er færdig med at oprette muligheder.

• Tryk på OK i Specifikke valgmuligheder-vinduet.

• Tryk på OK i Indstillingsvinduet for at gemme ændringerne.