Alle samlingerFlexyPOSTake away
FAQ: Hvordan kræver jeg indtastning af antal gæster på take away?
FAQ: Hvordan kræver jeg indtastning af antal gæster på take away?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan kræver jeg indtastning af antal gæster på take away?

Svar:

Du kan kræve, at dine gæster taster antal gæster ind på deres take away bestillinger.

Det kan være relevant, hvis du ønsker, at systemet skal tælle gæster med fra take away. Det gør du således: Hvor får jeg systemet til at tælle antal gæster med fra take away i reservationslisten?

Info: Du kan også bestemme, hvilke områder/sale du ønsker skal tælles med i oversigten over antal gæster: Hvordan bestemmer jeg, hvilke områder/sale der skal tælle med i oversigten over gæste antal?

Du kræver, at brugerne taster antal gæster ind på take away ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på TakeAway system (nr. 2).

Rul ned indtil du kommer til Kræv indtastning af antal gæster.

• Sæt flueben ved Kræv indtastning af antal gæster (nr. 3).