Alle samlingerFlexyPOSBetalingstype og betalingsværdi
FAQ: Hvordan sætter jeg betalingstyper for online salg op?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte betalingstyper for online salg. Dette kan være relevant, hvis du vil dele online betalingstyper op.

Du sætter betalingstyper for online salg op ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer.

• Rul ned indtil du kommer til Onlinebetalinger.

• Tryk på Onlinebetalinger (nr. 1).

• Tryk på Rediger ved Avancerede betalingstype indstillinger (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 3).

• Tilføj System, Betalingstype, Gebyr betalingstype og Betalingskode (nr. 4).

Info: Betalingskode ved ePay hedder værdityper. Link til værdityper hos ePay kan ses her: http://tech.epay.dk/en/specification#265

Info: Betalingskode ved online betaling skal du skrive korttypen med store bogstaver = DANKORT, VISA, MASTERCARD.

Husk! Betalingskode ved både ePay og online betaling ift. andre kort = Hvis du i stedet for en betalingskode taster *, så vil det betyde, at den valgte betalingstype vil blive brugt til alt det, der ikke har en specifik betalingstype opsat (nr. 5).

• Tryk på OK i Avancerede betalingstype indstillinger-vinduet for at oprette online betalingsopsætning.

• Tryk på OK i Indstillinger-vinduet for at gemme ændringerne .