Alle samlingerGenereltSystemindstilling, systemkrav, Systembesked / -advarsel og kode
Sådan finder du systemindstillinger, hvor du kan lave generelle opsætninger
Sådan finder du systemindstillinger, hvor du kan lave generelle opsætninger
Opdateret over en uge siden

I systemet laver du alle generelle opsætninger via samme indgang.

Denne indgang hedder systemindstillinger. Ved at kende indgangen sparer du tid på opsætning og sikrer, at systemet hele tiden fungerer optimalt ift. din virksomhed.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue. Det er inde i dette vindue, at du har mulighed for at ændre forskellige funktioner.

• Du kan gå i Generelt (nr. 1). Du kan her ændre indstillinger for bl.a. Design, Firmaoplysninger, Kortlæser,Nye funktioner (beta) og betalingskort terminaler.

• Du kan gå i Booking systemer (nr. 2). Du kan her ændre indstillinger for bl.a. Bordbestilling, Holdbooking, TakeAway system, Bowling, Cloud Sync og Hotel.

• Du kan gå i Integrationer (nr. 3). Du kan her ændre indstillinger for bl.s. Adgangskontrol, Betalingsservice og de forskellige programmer for integration. Du kan rulle ned for at finde flere integrationer.

• Du kan gå i Kassesystem (nr. 4). Du kan her ændre indstillinger for bl.a. FlexyMenu og håndholdte enheder.

• Du kan gå i Kunde (nr. 5). Du kan her ændre indstillinger for Design, Kunde Betalinger og Kundebeskeder.

• Du kan gå i Medlemskaber (nr. 6). Du kan her ændre indstillinger for bl.a. Bøde system, Fitness loyalitets kunde, Fremmøde, Fremmødeskærm.

• Du kan gå i Moduler (nr. 7). Du kan her ændre indstillinger for bl.a. App, Fitness filter, Tidsregistrering, Online login system.

• Du kan gå i Rapporter (nr. 8). Du kan her ændre indstillinger for bl.a. Fitness fokus rapport, Rykkersystem, Fejlfinding.