Alle samlingerFlexyPlanLøn
Sådan fjerner du gamle medarbejdere fra lønoversigten.
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du fjerne gamle medarbejdere fra lønoversigten.

For at dette kan ske, skal alle deres timer være udbetalt. Dette åbnes ved enten manuelt at bruge Udbetal-knappen (se trin 2, nr. 5) eller at køre en lønkørsel (se trin 2, nr. 6) inde i lønoversigten.

Info: Du skal vælge, hvilken periode (se trin 2, nr. 7) du ønsker at udbetale løn for.

Husk! Hvis gamle medarbejdere har vagter, hvor de ikke er stemplet ud, så vil de ikke blive fjernet, indtil du enten har slettet vagterne eller stemplet dem ud og udbetalt vagten.

Info: Du har også mulighed for at slette en medarbejder og stoppe en månedsløn. Det gør du ved at følge disse vejledninger: Sådan sletter du en medarbejder og Sådan stopper du en månedsløn

Sådan finder du lønoversigten

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk derefter på Løn oversigt.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den periode du ønsker at udbetale løn for (nr. 1).

• Vælg enten Udbetal (nr. 2) eller kør Løn kørsel (nr. 3)