FAQ: Hvordan slår jeg retursalg på en lukket regning?

Spørgsmål:

Hvordan slår jeg retursalg på en lukket regning?

Svar:

I systemet kan du gå ind og slå et salg retur og lave en udbetaling på en vare.

Det kan være relevant, hvis en kunde har fået en regning, som bliver betalt, men regningen indeholder varer, som kunden ikke har fået.

Husk! Hvis du benytter denne funktion på en dag, der er lukket, vil retursalget på den gamle regning bliver lagt ind på dags dato. Det vil resultere i, at pengene vil blive trukket ud i dag, hvilket vil skabe en kassedifference.

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Du slår retursalg på en lukket regning ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Dagsoversigt.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Højreklik på den pågældende bon, der har været fejl på, og hvor du vil lave en udbetaling (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Ændre/slet bon (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ændre Bon (nr. 2).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue. Regningen er nu åben.

• Tryk på den vare, der skal slettes (nr. 3).

• Tryk på Slet (nr. 4).

Du vil nu kunne se, at der er et minus på regningen.

• Tryk på Retur (nr. 5).

• Tryk på Betaling (nr. 6).

• Vælg betalingsmetode.

Du udbetaler kunden de 30 kroner, der er tale om her, og en bon vil blive udskrevet.

Trin 5:

Regningen bliver slået ud af kassen og så slået ind igen.