Alle samlingerFlexyPlanTidsregistrering
FAQ: Hvordan begrænser jeg oprettelse/ændring af tidsregistreringer?
FAQ: Hvordan begrænser jeg oprettelse/ændring af tidsregistreringer?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan begrænser jeg oprettelse/ændring af tidsregistreringer?

Svar:

I systemet kan du begrænse, hvornår du kan oprette/ændre tidsregistreringer.

Det kan du ved at udfylde en dato i systemindstillinger, og når denne dato er udfyldt, så er det ikke længere tilladt at oprette eller ændre tidsregistreringer før denne dato.

Info: Du skal huske at ændre datoen fra måned til måned.

Funktionen er tilgængelig fra 21.1 og frem.

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Du begrænser oprettelse/ændring af tidsregistreringer ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på Tidsregistrering (nr. 2).

Rul ned indtil du kommer til Seneste ændringsdato.

• Vælg en dato ved Seneste ændringsdato (nr. 3).

Dette angiver sidste ændringsdato for tidsregistreringer. Hvis der ikke er valgt en dato, kan tidsregistreringer ændres på et hvilket som helst tidspunkt. Det kan f.eks. være efter lønkørsel.

• Tryk på OK for at gemme ændringen.