Sådan opretter, redigerer og sletter du en bordreservation
Opdateret over en uge siden

I FlexyPos har du mulighed for at oprette, redigere og slette en bordreservation.

Funktionen gør det muligt at lave de reservationer, som passer til dine kunder - og skulle der sker ændringer i kundernes planer, kan du også let lave ændringer eller tilføjelser til reservationerne.

Vejledningen indeholder video af følgende:

• Sådan opretter du en bordreservation

• Sådan redigerer du en bordreservation

• Sådan sletter du en bordreservation

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Sådan opretter du en bordreservation

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation i topmenuen (nr. 1).

• Tryk på Reservationsliste (nr. 2).

• Tryk på den ønskede dato (nr. 3).

• Tryk på Ny reservation i venstre side (nr. 4).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Indtast kundens telefonnummer ved Telefonnr. (nr. 5).

• Der åbnes et nyt vindue. Systemet vil slå nummeret op i kundekartoteket. Hvis det matcher en eksisterende kunde, vil oplysninger automatisk blive udfyldt derfra (nr. 6).

Spørgsmål til kunden: Spørg kunden, om det fundne navn er korrekt. Hvis ikke, så dobbelttjek telefonnummeret med kunden eller ret navnet. Hvis nummeret ikke genkendes i kartoteket, så indtast kundens navn.

• Antal personer: Tryk på pil op og pil ned ved Personer for at vælge antal personer for reservationen (nr. 7). I eksemplet er det to personer.

• Tidspunkt: Tryk på pile op og pile ned ved Tid for at vælge tidspunkt for reservationen (nr. 8). I eksemplet er det fra 9:30 til 11:30. Hvis reservationen er kortere eller længere end to timer, kan du rette sluttidspunktet.

• I den midterste kolonne (nr. 9) kan du også vælge tidspunktet og se, hvor mange personer der allerede har lavet reservationer. På billedet er der 0 ud af 15 mulige reservationer kl. 13:15.

• Kommentar: Tryk på felterne ved Intern kommentar eller Kommentar (synlig for kunden).

• Intern kommentar er typisk synlig i jeres reservationsoversigt (nr. 10).

• Kommentar (synlig for kunden) kan gøres synlig på kundens bekræftelse i Skabelon redigering (nr. 11).

• Bordplacering: I højre side kan du vælge mellem Automatisk placering ved bordreservation eller manuel placering (nr. 12).

• Ved Automatisk placering bliver borde automatisk tildelt.

• Ved manuel placering vælger du selv de ønskede borde.

Husk! Gentag alle oplysninger over for kunden for at bekræfte, at de er korrekte.

• Tryk på Opret reservation i nederste venstre hjørne (nr. 13).

• Bekræft med din kode.

Reservationen er nu oprettet.

Du kan også redigere eller slette en bordreservation.

Sådan redigerer du en bordreservation

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation (nr. 1)

• Marker reservationen i oversigten (nr. 2).

• Tryk på Rediger reservation (nr. 3). Du kan også dobbeltklikke på reservationen.

Trin 2:

• Foretag de ønskede rettelser. I eksemplet har vi rettet reservationen fra to til syv personer, og tiden er ændret fra kl. 9:30 - 11:00 til kl. 18:00 til 22:00 (nr. 4).

• Tryk på Opdater reservation for at gemme ændringerne (nr. 5).

• Bekræft med din kode. Ændringerne er nu gemt.

Sådan sletter du en bordreservation

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 1:

• Tryk på Bord reservation (nr. 1)

• Marker reservationen i oversigten (nr. 2).

• Tryk på Rediger reservation (nr. 3). Du kan også dobbeltklikke på reservationen.

Trin 2:

• Tryk på Slet Reservation (nr. 4).

• Bekræft med din kode.

Reservationen er nu slettet.

Husk! Hvis indtastningsfelterne er grå, og du ikke kan ændre i felterne, så skyldes det, at du har valgt en medarbejder eller en slettet kunde. Det er i den forbindelse ikke muligt at ændre i oplysningerne.