Alle samlingerGenereltSystemindstilling, systemkrav, Systembesked / -advarsel og kode
FAQ: Hvad er systemkravene for en computer for at køre FlexyBox systemet?
FAQ: Hvad er systemkravene for en computer for at køre FlexyBox systemet?
Opdateret over en uge siden

Flexybox kan installeres og bruges på de fleste maskiner, så længe der anvendes en PC med Windows Home/Pro og x86-64 (eller x64) CPU-arkitektur. Dog vil systemets ydeevne blive påvirket, hvis du bruger en ældre PC med forældet hardware eller ældre versioner af Windows.

Nedenstående hardwarekrav er vores anbefaling, baseret på erfaring, for at skabe den mest optimale oplevelse med Flexybox-systemet.

Husk! Nedenstående systemkrav gælder kun når computeren bruges til Flexybox-systemet. Hvis du vil bruge computeren til andet end FlexyBox-systemet, så skal dette medregnes, og kravene vil være anderledes.

Anbefalede systemkrav til Hardware:

Processor (CPU):

Fra og med Intel i5 generation 8 eller tilsvarende denne, men med samme processor arkitektur

Hukommelse (RAM):

16 GB ram

System OS

Windows 10 eller nyere, Home eller Pro versioner

Harddisk

SSD

Anbefaling: Flexybox anbefaler en robust POS-computer med touch screen ved maskiner, der skal benyttes i restaurant, café, bar eller reception.

Det anbefales ikke at bruge samme maskine til server og klient.

Det anbefales at bruge maskiner med Pro versionen af Windows, så du nemt kan styre Windows update og køre dette uden for driften/hvor det generer mindst muligt.