Alle samlingerFlexyPOSBookingregel
Sådan tilføjer du bookingreglen - Send bekræftelse til kunde på takeaway
Sådan tilføjer du bookingreglen - Send bekræftelse til kunde på takeaway
Opdateret over en uge siden

I FlexyPos kan du lave en regel, der gør, at der automatisk bliver sendt en bekræftelse til kunden ved takeaway-reservationer.

Funktionen gør, at der automatisk bliver reageret på en takeaway-reservation. Det øger kundeservice og skaber en tryghed hos kunderne, da de bliver bekræftet i, at deres køb er gået igennem.

Husk! Sætter du denne bookingregel op, så vil alle takeaway-bookinger modtage en mailbekræftelse. Dette gælder også dem, der bliver oprettet i kassen.

Sådan opretter du bookingreglen - Send bekræftelse til kunde på takeaway

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Booking regler.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret ny (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på bookingregel (nr. 2).

• Tryk på det grønne plus under filtre (nr. 3).

• Tryk på Er i et bestemt område (nr. 4).

• Tryk på Fortsæt (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Område (nr. 6).

• Tryk på Takeaway (nr. 7).

• Tryk på OK (nr. 8).

Trin 5: Filter er oprettet (nr. 9).

I eksemplet ønsker vi at sende en mail til kunden.

• Tryk på det grønne plus under Handling (nr. 10).

• Tryk på Send en Email og/eller SMS (nr. 11).

• Tryk på Fortsæt (nr. 12).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Vælg skabelon (nr. 13) for at vælge den ønskede skabelon. I eksemplet er det Bekræftelse (mail/sms)-skabelonen, som skal sendes afsted og dermed være placeret i feltet, hvor der nu står: (Benyt standard).

• Sæt flueben ved Send Email (nr. 14).

• Tryk på Gem (nr. 15).

Trin 7: Handling er oprettet (nr. 16).

Bookingreglen skal nu se ud som vist i følgende eksempel. Denne bookingregel gør, at der automatisk bliver sendt en bekræftelse til kunden ved takeaway-reservationer.

• Tryk på Gem ændringer. Du har nu tilføjet bookingreglen.