Alle samlingerFlexyPOSBookingregel
Sådan tilføjer du bookingreglen - Begræns online take away
Opdateret over en uge siden

I FlexyPos kan du lave en regel, der gør, at du kan begrænse en bestemt dato til, at kunden kun må købe bestemte varer i forbindelse med online take away.

Funktionen gør, at du kan styre, hvilke varer kunderne har mulighed for at bestille i online take away. Dette giver dig kontrol over hvilke tilbud, der kan bestilles af kunden, og hvornår bestemte varer skal sælges.

Sådan opretter du bookingreglen - Begræns online take away

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Booking regler.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret ny (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på bookingregel (nr. 2).

• Tryk på det grønne plus under filtre (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Er i et bestemt område, for at vælge området bestillingen skal være i (nr. 4).

• Tryk på Fortsæt (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Område (nr. 6).

• Tryk på Takeaway (nr. 7).

• Tryk på OK (nr. 8).

Trin 5: Filter er oprettet (nr. 9).

• Tryk igendet grønne plus under Filtre (nr. 10).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Er reserveret til en bestemt dato, for at vælge hvilken dag, der er tale om (nr. 11).

• Tryk på Fortsæt (nr. 12).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den ønskede dato/periode ved Reservations dato (nr. 13).

• Sæt flueben ved den/de pågældende dage ved Dage (nr. 14). I eksemplet vælger vi tirsdag d. 31-12-2019.

• Tryk på Gem.

Trin 7: Filter er oprettet (nr. 15).

• Tryk igendet grønne plus under Filtre (nr. 16).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Skal (ikke) Indeholde en bestemt vare, for at vælge hvilke varer, der må købes den dag (nr. 17).

• Tryk på Fortsæt (nr. 18).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Bookinger med en følgende vare (nr. 19).

• Tryk på de tre prikker ved (Vælg et varenummer...) (nr. 20). Varekartoteket åbnes nu op. Du skal her vælge de varer, der ikke må kunne købes på den pågældende dag i take away.

• Tryk på Gem.

Trin 9: Filter er oprettet (nr. 21).

I eksemplet ønsker vi at afvise bookinger, der indeholder følgende varer, som blev valgt før, så de ikke kan bestilles.

• Tryk på det grønne plus under Handling (nr. 22).

• Tryk på Afvis reservationen (nr. 23).

• Tryk på Fortsæt (nr. 24).

Trin 10: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her skrive en tekst om, hvad der skal stå i afvisningen (nr. 25).

• Tryk Gem.

Trin 11: Handling er oprettet (nr. 26).

Bookingreglen skal nu se ud, som vist i følgende eksempel. Denne bookingregel gør, at kunden ikke har mulighed for at bestille en af de valgte varer på den bestemte dato i online takeaway.

• Tryk på Gem ændringer. Du har nu tilføjet bookingreglen.