Alle samlingerGenereltPrint / bon
Sådan opsætter du en standard printer
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte en standard printer op på en arbejdsstation.

Denne vil agere kvittering og fremmøde printer.

Husk! Genstart arbejdsstationen, når du har fulgt vejledningen!

Husk! Standard printerenklienten, er ikke det samme som standard printeren i Windows. Det vil sige, at hvis du har en standard printer i Windows og trykker på print-knappen på eksempelvis perioderapporter, så vil systemet printe på Windows standard printer.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den arbejdsstation, du ønsker at vælge standard printer på (nr. 1).

• Tryk på Rediger (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Arbejdsstation (nr. 3).

• Tryk på de tre prikker ved Standard printer (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på arbejdsstationen (nr. 5). I eksemplet er det Klient, da det er denne, vi er ved at sætte op.

• Tryk på standard printeren (nr. 6). I eksemplet er det CITIZEN CT-S2000.

• Tryk på OK.

Trin 5: Printeren er nu valgt (nr. 7).

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Husk! Genstart arbejdsstationen, så vil systemet printe kvitteringer på denne standard printer.

Husk! Standard printerenklienten er ikke det samme som standard printeren i Windows. Det vil sige, at hvis du har en standard printer i Windows og trykker på print-knappen på eksempelvis perioderapporter, så vil systemet printe på Windows standard printer.