Alle samlingerFlexyPOSDagsrapport / dagsoversigt
Sådan opretter og opsætter du alarmbeskeder og udløser dem ved Dagsrapport
Sådan opretter og opsætter du alarmbeskeder og udløser dem ved Dagsrapport
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du oprette og opsætte alarmbeskeder og udløse dem ved dagsrapport. Det vises her, hvordan du sætter alarmudløser op, og hvordan du sætter en fast modtager på.

Funktionen gør, at alarmbeskeden vil blive sendt til det personale, der vælges til at modtage beskeden. Det øger derved chancen for hurtig reaktion hos relevante personer i personalet.

Sådan sætter du alarmbeskeder op

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på FlexyBoox classic, og tryk efterfølgende på Alarm besked.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret Ny (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn (nr. 2). I eksemplet er det Dagsrapport.

• Tryk på den Type du ønsker (nr. 3). I eksemplet er det Email.

• Sæt flueben ved de Medarbejdere, du ønsker skal have beskeden (nr. 4).

Info: Hvis der ikke er nogen medarbejdere synlig i feltet, skal du trykke på Tilføj medarbejder (nr. 5) og vælge medarbejderne.

• Tryk på Ok (nr. 6)

Sådan sætter du alarmudløser op

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på FlexyBoox classic, og tryk efterfølgende på Alarm udløsere.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret Ny (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Angiv navn (nr. 2). I eksemplet er det Dagsrapport.

• Angiv emne (nr. 3). I eksemplet er det Dagsrapport.

• Tryk på pil ned ved Type og tryk på Dagsafslutning (nr. 4).

• Sæt flueben i Dagsrapport under Beskeder der skal sendes (nr. 5). Det er den alarmbesked, som du lige har oprettet.

• Tryk på Ok (nr. 6).