Sådan laver du et rabatkort
Opdateret over en uge siden

I systemet er det muligt at lavet et rabatkort, som har et specielt kort til det.

Funktionen gør, at når du er i kassen, kan du scanne et kort, som ikke er brugt i forvejen i systemet og tilføje en rabat. Kortet kan bruges ved salg til at give den givne rabat med det samme.

Sådan laver du et rabatkort

Du skal først have slået Kort Menu til. Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Avanceret Opsætning.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kasse opsætning (nr. 1).

• Tryk på Gavekort (nr. 2).

• Sæt flueben ved Tomt gavekort skal åbne kort menu (nr. 3).

• Tryk på Gem Ændringer.

Trin 3:

• Du skal nu gå i kassen.

• Scan et kort, som ikke er brugt i forvejen i systemet.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Opret rabat kort (nr. 4).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på pil ned ved vælg den rabat du ønsker at tilføje til kortet (nr. 5) og vælg rabat.

Husk! Tryk på Indlæs evt. kort... (nr. 6), hvis du vil scanne et nyt kort ind.

• Tryk på Færdig (nr. 7).

Kortet kan nu bruges ved salg til at give rabat med det samme.