Sådan fungerer reservations logbog
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan reservations logbog fungerer.

Trin 1:

• Tryk på Oversigt/udskrifter, og tryk derefter på Reservations logbog.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue. Du kan se billedet i bunden af vejledningen.

Du kan sætte kriterier op, så du kan fremsøge log for bestemte reservationser. Du kan her sætte følgende kriterier op:

• Du kan vælge Perioden fra og til (nr. 1).

• Du kan vælge om du vil se log for Reservations Dato eller log for Ændring Foretaget (nr. 2).

• Du kan søge på Reservationsnummer (nr. 3).

• Du kan lave en kunde begrænsning ved enten at vælge en bestemt kunde ved at trykke på de tre prikker eller indtaste kunden i søgefeltet (nr. 4). Du ser derved kun log for denne kundes handlinger.

• Du kan lave en personale begrænsning ved at vælge en bestemt medarbejder ved at trykke på de tre prikker (nr. 5). Du ser derved kun log for denne medarbejders handlinger.

Du kan vælge mellem at se log, som indholder følgende information (nr. 6):

• Total Log oversigt: Logs for alle reservationer.

• Slettede reservationer: Logs for slettede reservationer.

• Afsendte mails: Logs for afsendte mails.

• Telefon opkald: Logs for telefonopkald.

• Logs, der indeholder de valgte kriterier, vil nu blive synlige i det store felt (nr. 7).

• Log Oversigt for reservation (nr. 8): Du kan se logoversigt for en bestemt reservation.

• Gå til reservation (nr. 9): Du kan gå til en bestemt reservation.

• Udskriv (nr. 10): Du kan udskrive en liste over logoversigten for reservationer.