Alle samlingerFlexyBookBane
Her ser du en sammenligning af forskellige banestyringsfunktioner i scoresystemerne
Her ser du en sammenligning af forskellige banestyringsfunktioner i scoresystemerne
Opdateret over en uge siden

Her kan der ses en sammenligning af de tilgængelige banestyring funktioner i forskellige scoresystemer:

Qubica 1.0

Qubica 2.0

Viking

Steltronic

AccuScore

Accuscore Advance

BowlIT

Start bane

Start league

Stop bane

Flyt bane

Udsæt tid

Score udskrifter

Nye kegler

Indtast navne

Ændre navne

Send besked

Genåben bane

Nulstil spil

Temaer*

Info: *Temaer: Gør det muligt med bookingregler at ændre designet på skærmene. Det er eksempelvis at bruge et fødselsdagstema på børnefødselsdagstema på børnefødselsdagsbookinger.