Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderGavekort
FAQ: Hvorfor virker skrifttypen ikke, når jeg eksporterer gavekort?
FAQ: Hvorfor virker skrifttypen ikke, når jeg eksporterer gavekort?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvorfor virker skrifttypen ikke, når jeg eksporterer gavekort?

Svar:

Hvis du har sat en ny skrifttype ind under dokument skabeloner, som ikke bliver vist, når du eksporterer gavekort, kan det skyldes, at det er en speciel skrifttype du har sat ind.

Specielle skrifttyper skal være installeret på alle klienter, der skal kunne danne PDF'en. Skrifttypen bliver hentet fra Windows, og hvis du ikke har skrifttypen installeret, så vil den falde tilbage til standard skrifttypen.