Alle samlingerGenereltPrint / bon
FAQ: Hvordan ændrer jeg skrifttyper på bestillingsbon?

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg skrifttyper på bestillingsbon?

Svar:

I systemet kan du ændre skrifttyper på en bestillingsbon.

Dette er relevant, da du kan tilpasse, hvordan jeres bestillingsbon skal se ud.

Trin 1:

• Vælg en font fra nedenstående billede:

Info: Hvis du ønsker at printe skrifttyperne, skal du gå til trin 7.

Trin 2:

Du skal nu sætte fonten ind i skabelonen der hvor skriften skal ændres.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Skabelon redigering.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned og vælg Bestillings Bon (nr. 2).

• Tryk på H (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Ja (nr. 4) for at hente standard skabelonen.

Trin 4:

• Når du har indtastet fonten i skabelonen, skal du trykke på Filer (nr. 5).

• Tryk på Gem som (nr. 6), og gem den under navnet; Bestillings bon.

Trin 5:

• Genåbn skabelonen ved at trykke på Filer (nr. 7).

• Tryk på Åben (nr. 8).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg Bestillings bon (nr. 9 og nr. 10).

• Tryk på Åben dokument (nr. 11).

Trin 7:

Hvis du ønsker at have printet skrifttyperne ud og have dem liggende, kan dette gøres ved at følge dette trin:

• Tryk på Print Skrifttyper (nr. 12).

Husk! Du skal sikre dig, at det er den korrekte printer, der er valgt.