Alle samlingerFlexyBookBooking / Reservation
FAQ: Hvordan ændrer jeg i designet / Stylesheet til online aktivitetsbooking?
FAQ: Hvordan ændrer jeg i designet / Stylesheet til online aktivitetsbooking?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg i designet / Stylesheet til online aktivitetsbooking?

Svar:

I systemet kan du tilpasse designet på den online aktivitetsbooking-side.

Funktionen gør, at du kan tilpasse siden efter dine ønsker, så den passer til de behov I møder i virksomheden, og så designet matcher det I gerne vil udtrykke som virksomhed.

Du ændrer i designet / Stylesheet til online aktivitetsbooking ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Få din webdesigner / webudvikler eller lignende til at lave en CSS-fil, som er en webdesign-fil.

Trin 2:

Når CSS-filen er oprettet, skal filen lægges online.

• Læg filen online. Filen hostes derved af jer selv.

Når filen er online, kan stien til filen blive indlæst i FlexyBox systemet. Du indlæser filen i FlexyBox systemet ved at gøre følgende:

Trin 3:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på Online aktivitetsbooking (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Brugerdefineret design.

• Indtast stien til filen ved Brugerdefineret design (nr. 3). Filen vil nu overskrive FlexyBox standard design.