FAQ: Hvordan styrer jeg minimal bookingtid for en reservation?
FAQ: Hvordan styrer jeg minimal bookingtid for en reservation?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan styrer jeg minimal bookingtid for en reservation?

Svar:

I systemet kan du styre margin for sidste reservationstidspunkt ud fra åbningstiden. Det gør du ved at vælge, hvad minimum tiden skal være for en reservation.

Funktionen sikrer, at kunder ikke har mulighed for at foretage en booking lige op til lukketidspunktet. Ved at tilføje et tidspunkt, kan du begrænse bookinger til minimum at skulle starte ved den valgte tid før der er lukket.

Dette gælder også, hvis du har lukket midt på dagen.

Du styrer minimal bookingtid for en reservation ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på Bordbestilling (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Minimal booking tid.

• Tryk på pil op og pil ned for at vælge dage (nr. 3) eller tryk på pil ned for at vælge time, minutter, sekunder (nr. 4). Du vælger her, hvor lang tid der minimum skal sættes af til en reservation. Standarden er sat til 1 time.

• Tryk på OK for at gemme ændringer.