Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderRabatter
FAQ: Hvordan sikrer jeg, at kunder skal underskrive en kvittering ved afregning / debitering ved specifik rabat?
FAQ: Hvordan sikrer jeg, at kunder skal underskrive en kvittering ved afregning / debitering ved specifik rabat?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sikrer jeg, at kunder skal underskrive en kvittering ved afregning / debitering ved specifik rabat?

Svar:

I systemet kan du sikre, at der printes en signerbar kvittering ved brug af en bestemt rabat.

Funktionen er tilgængelig fra version 20.3

Husk! Det er et krav, at det nye printer system anvendes for, at funktionen virker.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Avanceret (nr. 2).

• Sæt flueben ved Print signerbar kvittering (nr. 3).