Alle samlingerFlexyPOSTake away
FAQ: Hvordan indsætter jeg HTML i online take away?

Spørgsmål:

Hvordan indsætter jeg HTML i online take away?

Svar

I systemet kan du justere take away systemet med egen HTML og JavaScript.

Funktionen gør, at du kan tilpasse systemet efter jeres behov og ønsker eller at målrette systemet ift. jeres kunder.

Du indsætter HTML i online take away ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue. (Se billedet i bunden af vejledningen).

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved TakeAway system (nr. 2).

• Tryk på Desktop (nr. 3).

• Tryk på Rediger tekst ved Html til HEAD (nr. 4). Denne tekst tilføjes til siden under HEAD tagget.

• Tryk på Rediger tekst ved Html til CUSTOM HEADER (nr. 5). Denne tekst tilføjes til siden, hvor der i koden står .

• Tryk på Rediger tekst ved Html til CUSTOM FOOTER (nr. 6). Denne tekst tilføjes til siden, hvor der i koden står .

• Tryk på Rediger test ved Html under grupper (nr. 7). Denne tekst tilføjes til siden under grupperne, som normalt vises i venstre side.

• Tryk på OK for at gemme ændringerne.