Alle samlingerFlexyPOSGavekort, vouchers, kuponer og rabatkoderRabatter
FAQ: Hvordan indtaster eller påkræver jeg en rabat kommentar?
FAQ: Hvordan indtaster eller påkræver jeg en rabat kommentar?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan indtaster eller påkræver jeg en rabat kommentar?

Svar:

I systemet kan du indtaste eller påkræve en kommentar på rabatter.

Funktionen er relevant, da medarbejderne har mulighed for at tilføje en tekst om, hvorfor der gives rabat til kunden. Dette kan anvendes i statistisk og til udvikling af virksomheden.

Denne vejledning indeholder tre delvejledninger:

• Sådan tilføjer du kommentar til rabat

• Sådan aktiverer du funktionen i systemet

• Sådan ser du kommentaren på en rabat

Du indtaster eller påkræver en rabatkommentar ved at følge disse trin:

Sådan tilføjer du kommentar til rabat

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk på Rabatter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu enten:

• Tryk på den rabat, som du ønsker at ændre (nr. 1), og tryk på Rediger (nr. 2).

eller

• Tryk på Tilføj (nr. 3) for at oprette en ny rabat.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Avanceret (nr. 4).

• Tryk på pil ned under Kommentar-mulighed (nr. 5).

• Vælg mellem Ingen kommentar mulighed, Kommentar er valgfrit eller Kommentar er påkrævet (nr. 6).

• Tryk på Gem (nr. 7).

Sådan aktiverer du funktionen i systemet

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på Nye funktioner (beta) (nr. 2).

• Sæt flueben ved Anvend ny udvælgelse af rabat (nr. 3).

• Tryk på OK.

Sådan ser du kommentaren på en rabat

For at se kommentaren, skal du vælge den individuelle transaktion, som rabatten er givet på.

Trin 1:

• Tryk på Vis (nr. 1), og tryk derefter på Dagsoversigt (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den pågældende dag og transaktion, og højreklik på den (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Vis Logoversigt (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan herinde se kommentarenrabatten (nr. 5)