Alle samlingerGenereltSystemindstilling, systemkrav, Systembesked / -advarsel og kode
FAQ: Hvordan håndterer jeg det, hvis min licens står til at være udløbet?
FAQ: Hvordan håndterer jeg det, hvis min licens står til at være udløbet?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan håndterer jeg det, hvis min licens står til at være udløbet?

Svar:

Hvis din licens står til at være udløbet, kan det betyde, at FlexyBook Server programmet ikke har været åbnet i 30 dage eller derover. Det kræver blot, at du åbner dette program, som du finder i FlexyBook mappen.

Trin 1:

• Tryk på Denne computer / PC (nr. 1).

• Tryk på C: (nr. 1).

• Tryk på Programmer(x86) (nr. 1).

• Tryk på FlexyBook (nr. 1).

• Tryk på FlexyBook Server (nr. 2).

• Åben programmet, og genstart vores program på den pågældende computer.

Derefter burde det virke igen.

Husk! Dette er selvfølgelig KUN, hvis du IKKE har restance hos FlexyBox.