FAQ: Hvordan får jeg online booking links til flere afdelinger?
FAQ: Hvordan får jeg online booking links til flere afdelinger?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan får jeg online booking links til flere afdelinger?

Svar:

I systemet kan du få online booking links til flere afdelinger. Det er relevant, hvis du har flere afdelinger i din database og gerne vil have links til afdelingerne.

Du skal bruge følgende link:

• I linket skal du selv indsætte URL KODE og Afdelings ID. Disse bliver udleveret af FlexyBox. Kontakt FlexyBox support på +45 70 22 48 84.

• URL KODE og Afdelings ID bliver vist i eksemplet med røde X'er.

• Du skal slette [URLKODE] og [AfdelingsID] og indtaste de informationer du får af FlexyBox.