Alle samlingerGenereltArbejdsstation
FAQ: Hvordan fravælger jeg, at en arbejdsstation slukker ved lukning af center?
FAQ: Hvordan fravælger jeg, at en arbejdsstation slukker ved lukning af center?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan fravælger jeg, at en arbejdsstation slukker ved lukning af center?

Svar:

I systemet er det muligt at fravælge, at alle computere skal slukke ved lukning af center. Du kan også vælge, at det kun er specifikke arbejdsstationer. Funktionen gør, at systemet kun slukker bestemte computere, hvis du aktiverer funktionen.

Du fravælger, at en arbejdsstation slukker ved lukning af center ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden specifikke arbejdsstation (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opsætning (nr. 2).

• Sæt flueben i Sluk ikke denne computer ved slukning af klienter (nr. 3).

• Afslut med OK.