Alle samlingerFlexyPOSDagsrapport / dagsoversigt
FAQ: Hvordan finder jeg total revision?

Spørgsmål:

Hvordan finder jeg total revision?

Svar:

I systemet kan du se total revision.

Funktionen gør, at du har mulighed for at se og holde styr på slettede og ændrede kvitteringer. Det kan eksempelvis være fordelagtigt, hvis du skal finde en uhensigtsmæssig indstilling i systemet eller hvis du vil holde styr på, hvad den enkelte medarbejder sletter.

Vejledningen indeholder følgende:

• Sådan finder du total revision i den gamle reservationsoversigt

• Sådan finder du total revision i den nye reservationsoversigt

Du finder total revision ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis (nr. 1).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Total Revision (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her sortere efter dato (nr. 3).

• Du kan se, hvilke handlinger der er blevet foretaget (nr. 4), hvem kunden er (nr. 5), og hvilken medarbejder der har udført handlingen (nr. 6).

• Du kan vælge en medarbejder i højre side (nr. 7) for at se alle transaktioner den pågældende medarbejder har udført handlinger på.

• Dobbeltklik på en transaktion for at se hele loggen for den valgte transaktion (nr. 8).

Sådan finder du total revision i den nye reservationsoversigt

Trin 1:

• Tryk på Vis (nr. 1), og tryk derefter på Dagsoversigt (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Mere (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue under. Tryk på Kassedifference Værktøjskasse (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal nu trykke Næste (nr. 5, 6 og 7) indtil alle de røde krydser er blevet til grønne flueben.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du kan her sortere efter dato (nr. 8).

• Du kan se, hvilke handlinger der er blevet foretaget (nr. 9), hvem kunden er (nr. 10), og hvilken medarbejder der har udført handlingen (nr. 11).

• Du kan vælge en medarbejder i højre side (nr. 12) for at se alle transaktioner den pågældende medarbejder har udført handlinger på.

• Dobbeltklik på en transaktion for at se hele loggen for den valgte transaktion (nr. 13).