Alle samlingerGenereltTilbudssystem
FAQ: Hvordan aktiverer jeg standard / faste tekster ved antal personer under simple tilbud?
FAQ: Hvordan aktiverer jeg standard / faste tekster ved antal personer under simple tilbud?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan aktiverer jeg standard / faste tekster ved antal personer under simple tilbud?

Spørgsmål:

I systemet kan du ved simple tilbud med én vare, få vist standard teksten ved antal personer som eksempelvis 1 gæst, 2 gæster osv.

Funktionen gør, at alle tilbud, som kun har én vare, får vist faste enhedstekster i stedet for varens faktiske navn på online bordbestilling. Det gør det nemt for kunden at vælge antal gæster, som de ønsker at booke tilbuddet til.

Du aktiverer standard / faste tekster ved antal personer under simple tilbud ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på Bordbestilling (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Brug faste tekster for simple tilbud på online bordbestilling.

• Sæt flueben ved Brug faste tekster for simple tilbud på online bordbestilling (nr. 3).

• Tryk på OK.

Funktionen er nu aktiveret.

Trin 4:

Kunden vil kunne se teksterne, når de vil booke tilbuddet (nr. 4).