Alle samlingerEksternt HardwarePrinter
FAQ: Hvordan aktiverer jeg det nye printersystem?

Spørgsmål:

Hvordan aktiverer jeg det nye printersystem?

Svar:

Det nye printersystem med ny opsætning gør det muligt at oprette en bon under dokumentskabeloner og bruge de nye funktioner.

Du aktiverer det nye printersystem ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt.

• Tryk på Udskrifter (nr. 1).

• Sæt flueben ved Print via det nye printer system (nr. 2).

• Sæt flueben ved Benyt ny opsætning af printere (nr. 3).

• Tryk på OK.

Det nye printersystem er nu aktiveret.

Info: Det er nu printerregler, som styrer printerne og IKKE printeropsætning, som det var i det gamle printersystem.