Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
FAQ: Hvad er iCal? Synkronisering af kalender

Spørgsmål:

Hvad er iCal? Synkronisering af kalender

Svar:

En iCal kalender er en online kalender, som firmaer bruger til at synkronisere deres kalendere med hinanden.

Du kan her have en iCloud kalender på din iPhone og en Outlook kalender på din PC og stadig se den samme kalenderoversigt på begge enheder.

Dette kan være relevant, hvis du eksempelvis har din FlexyFitness kalender på din telefon, men ikke på din PC / MAC, fordi du har forskellige kalendere. Her kan du få de to kalendere til at synkronisere.

Du kan læse mere om iCal HER