Alle samlingerRelease log - Nye funktioner
Version 23.2 - Restaurant - Release log
Opdateret over en uge siden

Med version 23.2 får du de nyeste optimeringer af Flexybox-systemet.

Denne release log forklarer, hvilke nye funktioner der er i version 23.2 henvendt til restauranter.

Version 23.2

​​​​​​​​​​

• Der er kommet en knap i lageroptælling, hvor du kan se gamle lageroptællinger.

• Knappen hedder 'Se afsluttet optælling' (nr. 1).

• Systemet understøtter nu følgende:

• Systemet kan differentiere åbningstider pr. afdeling på online booking.

• Systemet understøtter nu følgende:

• Der er et ændringsfelt på en pakkebon. Det gør køkkenpersonalet opmærksom på, hvis en ordre har ændret sig. Den reagerer nu på datoændringer, og printer en bon, der viser, at bestillingen er ændret til en ny dag. I det nedenstående er der et billede af ændringsfeltet i opsætning (nr. 1), og ændringsfeltet på pakkebonen (nr. 2).

Ændringsfelt på pakkebon skal også virke ved dato ændring - i opsætning.png
Ændringsfelt på pakkebon skal også virke ved dato ændring - i printet version.png
  • Systemet understøtter nu følgende:

• CustomerMemberGroup (nr. 1): Du kan sætte et nyt tag på dine skabeloner, der viser om kunder er i en gruppe. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du gerne vil målrette en skabelon til de kunder, der tilmelder sig dit nyhedsbrev.

As a user i want to be able to access Customers Membergroups when using reporting.png
  • Systemet understøtter nu følgende:

• Integrationen til Active Campaign er blevet udvidet, så den også understøtter data på bookinger.

• Systemet understøtter nu følgende:

• Integrationen til HeyLoyalty er blevet udvidet, så den også understøtter data på bookinger.

• Beregning af kcal i lagerstyring er optimeret.

• Du kan nulstille lagerbeholdning ved dagsluk på en råvare

• Booking handling er blevet optimeret.

• Det er nu blevet defineret tydeligere, hvad der sker, når en booking bliver ændret og hvornår der sendes en bekræftelse (nr. 1).

Sådan tilføjer du bookingreglen - Lukke for online booking på et bestemt tidspunkt - 2.png
  • Vedhæftning på notifikation / påmindelse er opdateret.

• Det er nu muligt at lave rapportering i fremtiden. Det kan f.eks. være relevant, hvis du gerne vil se næste måneds bookinger (nr. 1).

Sådan sætter du en notifikation påmindelse op - 2.png