Alle samlingerFlexyPOSKnap / Ikon / logo
Sådan opsætter og ændrer du en knap
Opdateret over en uge siden

I FlexyPos har du mulighed for at lave eller ændre på knapopsætningen til kassen.

Funktionen gør, at du kan opsætte de knapper, som er relevante for din virksomhed. Det kan effektivisere betjeningen af kunder og sikre, at medarbejderne kun skal tage stilling til knapper, som de skal bruge.

Funktionen er gældende fra version 19.4 og frem.

Her er en videovejledning på, hvordan du opsætter en knap: Sådan opsætter du en knap

Her er en videovejledning på, hvordan du ændrer en knap: Sådan ændrer du en knap

Sådan opsætter og ændrer du en knap

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Knap Opsætning (Du skal muligvis rulle op i venstre kolonne for at Knap Opsætning kommer til syne).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på en tom knap (nr. 1).

• Tryk på + og - i nederste højre hjørne for at ændre på knapstørrelse (nr. 2). Gør du knapperne mindre, bliver der automatisk tilføjet nye knapper på skærmen.

Info: Knapper, som ikke er i brug, bliver ikke vist i kassen.

• Ude i højre kolonne skal du vælge, hvilke funktioner knappen skal have (nr. 3). Se funktioner i trin 3.

Trin 3:

Følgende skema er oversigt over funktioner, og hvad disse funktioner gør.

Husk! Når du har valgt funktionerne, skal du trykke på Opdatér.

Funktion og information

Ikke i brug:

Knappen bliver tom i kassen

Vare:

Her vælger du de varer, du har tastet ind i vareopsætning ved at trykke på feltet ved vare i venstre side. Derefter trykke du på knappen i højre side og vælger vare.

• Du kan hertil sætte flueben i Ny pris og indtaste beløb i feltet til højre.

• Du kan også sætte flueben i Tilføj varen til sidste/valgte vare.

KnapView:

Dette er en genvej til et andet KnapView. For at få mere information om KnapView. Se trin 4.

Ekstra Tekst knap:

Dette er en knap med selvvalgt tekst.

Tilbage knap:

Dette er en knap, der går tilbage til standard (knapview).

Rabat:

Her vælger du, hvilken rabat knappen skal give.

Betaling:

Her vælger du, hvilken type betaling knappen skal vise.

Kontrakt oprettelse:

Her vælger du, hvilken kontrakt/medlemskab knappen skal kunne oprette.

Tekst størrelse:

Her vælger du tekststørrelsen på den valgte knap.

Knap farve:

Her vælger du farven til den valgte knap.

Nyt navn:

Her vælger du et andet navn til den valgte knap (Er slået fra som standard).

• Sæt flueben ved Nyt navn for at slå funktionen til.

Billede:

Vis varenr.:

Her vælger du, om du vil have vist varenr. (Er slået fra som standard)

• Sæt flueben ved Vis varenr. for at slå funktionen til.

Trin 4: Du kan også oprette et nyt KnapView.

Et KnapView er de forskellige layouts, som du bruger. Du kan eksempelvis lave et KnapView til de knapper, som du bruger mest, og et KnapView til de knapper, du ikke bruger så ofte.

• Tryk op Opret ny (nr. 4) for at oprette et nyt KnapView.

Trin 5:

• Tryk på feltet under Indtast KnapViewets navn (nr. 5) for at skrive navn på KnapViewet.

• Tryk på OK (nr. 6) for at tilføje KnapViewet.

Trin 6:

• Tryk på det KnapView (nr. 7), du skal bruge.

• Tryk på Omdøb (nr. 8) for at ændre navn på KnapView.

• Tryk på Slet (nr. 9) for at slette et KnapView.

Husk! Slet-knappen sletter HELE Knaplaget. Tryk kunSlet, hvis du vil slette et helt KnapView.