Alle samlingerRelease log - Nye funktioner
Version 23.1 - Fitnesscenter - Release log
Opdateret over en uge siden

Denne release log forklarer, hvilke nye funktioner der er i version 23.1 henvendt til fitnesscentre.

Hør vores Product Manager Morten Schmidt fortælle om de vigtigste features i version 23.1 for fitnesscentre: Bliv klogere på de vigtigste features i version 23.1 for Fitnesscentre

Version 23.1

• Der er mulighed for at dine kunder kan bruge et direkte link til rykkerbetaling.

• Dette er en optimering af den nuværende funktion. Når Kunder trykker på et betalingslink, bliver deres kort registreret, og de betaler med det samme. Det gør, at du ikke skal vente på at modtage betaling til dagen efter. Pengene kommer i samme øjeblik, som kunder indtaster deres oplysninger.

• Fejlbeskeden, som medlemmer ser, når en holdbooking ikke er accepteret, er blevet forbedret.

• Dette er en optimering af en fejlbesked. Beskeden indeholder nu en mere detaljeret beskrivelse af, hvorfor et medlem bliver afvist.

• Du kan medsende rabatkoder via tag i ordrebekræftelsen.

• Det er nu muligt at medsende rabatkoder, når der oprettes en ordre via CRM api. Rabatkoden er tilgængelig via et tag i ordrebekræftelsen.