Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
FAQ: Hvordan indlæser du kortformater?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du indlæse kortformater. Funktionen vil gøre, at systemet kan læse kortdata rigtigt.

Det sikrer, at det kun er de kort, du har indlæst, der bliver godkendt. Hvis ikke du har indlæst kortformater, kan du risikere, at hvis en medarbejder skal lave et gavekort og kommer til kun at køre halvdelen af stregkoden igennem, hvor kortet bliver godkendt, så vil kortet ikke blive godkendt, når kunden så kommer og gerne vil betale med gavekortet, hvor kortet køres igennem med hele stegkoden. Det undgår du ved at have indlæst kortformater.

Du indlæser kortformater ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Generelt.

• Tryk på Kortlæser (nr. 1).

• Tryk på Rediger ved Kort formater (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 3).

• Tryk på feltet ved Filter (nr. 4) og udfyld med kortformat-information. Denne information får du ved at skanne kortet. Brug derfor knappen Indlæs ny kort type (nr. 6).

• Tryk på pil ned ved Datatype (nr. 5), og tryk på den ønskede datatype.

Hvis du har tre forskellige kort, så anbefaler FlexyBox, at du vælger at trykke på Indlæs ny kort type (nr. 6).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal indlæse tre kort (nr. 7), så vil systemet aflæse disse kortformater.

• Tryk på Luk.

Trin 5:

• Tryk på OK for at tilføje Kort formater.

• Tryk på Ok for at gemme ændringerne.