FAQ: Hvordan lukker jeg en kasse?
Opdateret over en uge siden

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Du kan se videoen her: Hvordan laver jeg kasseluk?

Du lukker en kasse ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på enten FlexyFiteness eller FlexyPos.

• Tryk på Luk kasse i fanen under.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal nu tage stilling til, om du vil lave en Kasse mellemregning (nr. 1) eller Luk Kasse (nr. 2).

• Ved Kasse mellemregning kan du lave så mange mellemregninger, som du vil.

• Ved Luk Kasse vil kassen være lukket, når du færdiggør vejledningen.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue. Dette er uanset, om du vælger Kasse mellemregning eller Luk Kasse.

Du har nu følgende fire muligheder:

• Hvis du trykker på Ja (nr. 3) vil systemet afstemme de dankortterminaler, som er direkte koblet til kasserne.

• Hvis du trykker på Nej (nr. 4), vil du blive ført videre i lukkeproceduren - uden at afstemme de dankortterminaler, som er forbundet til kasserne.

• Hvis du trykker på Afbryd luk center (nr. 5), har du mulighed for at afbryde lukcenteret, og dermed afbryde din lukning af kassen.

• Hvis du trykker på Kasse Difference Værktøj (nr. 6), åbner du kassedifference-værktøjet.

Trin 4: Efter afstemning af de dankortterminaler, som er forbundet til kasserne, vil følgende vindue blive åbnet.

• I feltet under Kommentar kan du tilføje kommentarer til optælling af kassen (nr. 7).

• Ved kolonnen Type (nr. 8) vil du se dine forskellige betalingsformer som eksempelvis kontant, dankort, kassebeholdning osv.

• Ved kolonnerne EasyCount, Kontant og DKr (nr. 9) vil de forskellige beløb, som du har modtaget på de forskellige betalingsformer, blive registreret.

• I kolonnen Kasse log (nr. 10) kan du se, hvad systemet har logget ift. hvad du skulle have modtaget på de forskellige betalingsformer.

• I højre side ved Kasse difference (nr. 11) vil du få vist, hvis du har en difference.

• Tryk på Gem Ændringer (nr. 12).

Trin 5: Hvis du har valgt Luk Kasse, vil følgende vindue blive åbnet.

• Tryk på feltet og skriv; afslut (nr. 13).

• Tryk på Ja (nr. 14).

Kassen lukker nu for dagen.

Trin 6:

Husk! For at kunne lukke kassen må der ikke være nogle åbne regninger. Er der åbne regninger, vil du blive mødt med følgende vindue (nr. 15).