Alle samlingerFlexyPOSBookingregel
Sådan tilføjer du bookingreglen - Benyt Qubica Tema
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du lave en bookingregel, der handler om at aktivere et bestemt Quibica tema i et givent tidsrum.

Funktionen gør det muligt at tilpasse skærmen efter behov.

Det kan eksempelvis være relevant ved fødselsdage, firmaarrangementer osv.

Sådan opretter du bookingreglen - Benyt Qubica Tema

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Booking regler.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret ny (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på bookingregel (nr. 2).

• Tryk på det grønne plus under filtre (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Er reserveret til en bestemt dato (nr. 4).

• Tryk på Fortsæt (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv Reservations dato og dage der skal gælde for det valgte Qubica Tema (nr. 6).

• Tryk på Gem.

Trin 5:

Filter er nu tilføjet (nr. 7).

• Tryk på det grønne plus under filtre (nr. 8).

• Tryk på Er reserveret til et bestemt tidspunkt (nr. 9).

• Tryk på Fortsæt (nr. 10).

Trin 6:

• Angiv Reservations tidspunkt (nr. 11).

• Tryk på Gem (nr. 12).

Trin 7:

Filter er nu tilføjet (nr. 13).

• Tryk på det grønne plus under Handling (nr. 14).

• Tryk på Brug et bestemt Qubica tema (nr. 15).

• Tryk på Fortsæt (nr. 16).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Vælg Qubica Tema (nr. 17) og vælg tema.

Info: Hvis Qubica er sat korrekt op, og hvis der ikke er fejl mellem Qubica og Flexybox, så kan du ved at trykke på pil ned hente de temaer, som Qubica har. Hvis du ikke kan se temaer, så er opsætningen enten ikke korrekt, eller der er fejl mellem Qubica og Flexybox.

• Tryk på Gem (nr. 18).

Trin 9:

Handling er nu tilføjet (nr. 19).

En bookingregel med Qubica Tema kan eksempelvis se således ud. Her bliver det valgte Qubica Tema vist fredag og lørdag fra 16:00 til 00:00 (nr. 20).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 21).