Alle samlingerEksternt SoftwareWindows - PC
Hvordan får jeg Flexybox til at starte automatisk med computeren?
Hvordan får jeg Flexybox til at starte automatisk med computeren?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du får Flexybox til at starte up automatisk, når du starter din computer.
Det er relevant, hvis du oplever, at Flexybox er lang tid om at starte op.

Trin 1:

• Tryk på Windows-knappen og R-knappen på dit tastatur (nr. 1 og nr. 2).

1 og 2.jpg

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue

• Skriv shell:startup i feltet (nr. 3).

• Tryk på OK (nr. 4).

3 og 4.jpg

Trin 3: Der åbnes en ny mappe.
Det er den mappe, hvor Windows kigger på, hvad den skal starte for brugeren på computeren (nr. 6).

• Lav en genvej til Flexybox-systemet. Der er muligvis allerede en genvej på dit skrivebord, som du kan kopiere.

• Læg genvejen til Flexybox ind i mappen. (nr. 7).

5 og 6.jpg