Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
Hvordan downloader jeg Suprema device manager app? Biostar - Android og ios
Hvordan downloader jeg Suprema device manager app? Biostar - Android og ios
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser hvordan du downloader Suprema device manager app til Android og ios, som du kan bruge til din Biostar enheder.

Android:

Trin 1:

• Åben Play store (nr. 1).

• Skrive Suprema i søgefeltet (nr. 2).

• Tryk på Install ved Suprema Device Manager (nr. 3).

2 og 3.png

Trin 2:

• Når appen er downloadet, skal du trykke på Open (nr. 4).

Trin 3:

• Husk at aktivere lokation på din telefon. Hvis ikke du har aktiveret lokation, så vil du møde nedenstående pop up, hvor du kan aktivere lokation (nr. 5 til nr. 8).

Trin 4:

• Du kan nu bruge appen.

ios:

Trin 1:

• Åben App store (nr. 1).

• Skrive Suprema device manager i søgefeltet (nr. 2).

• Tryk på Hent/Install ved Suprema Device Manager (nr. 3).

2 og 3.png

Trin 2:

• Når appen er downloadet, skal du trykke på Åben/Open (nr. 4).

Trin 3:

• Du kan nu bruge appen.