Sådan redigerer du DPI
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du redigerer DPI i Flexybox systemet, hvis du oplever at skalering ikke er tilfredsstillende.

Trin 1:

• Du skal nu finde programmet FlexyBook via stilen.(nr. 1).

• HøjreklikFlexyBook (nr. 2).

• Tryk på Egenskaber.

Info: Vinduet kan variere afhængig af hvilken version af windows du bruger.

1 og 2.png

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kompatibilitet (nr. 3).

• Tryk på Skift indstillinger for alle brugere (nr. 4).

3 og 4.png

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Rediger indstillinger for høj dpi (nr. 5).

Trin 4:

• Sæt flueben ved Tilsidesæt høj DPI-skala. Skalering, som udføres af: (nr. 6).

• Tryk på pil ned og vælg System (nr. 7).

• Tryk på OK (nr. 8).

6 til 8.png

Trin 5:

• Tryk på Anvend (nr. 9).

• Tryk på OK (nr. 10).

9 og 10.png

Trin 6:

• Tryk på OK (nr. 11).

Trin 7:

• Du skal nu finde VB6.Core.exe, som er i samme mappe som filen i trin 1.

• Følg herefter trin 1 til trin 6 igen, hvor du redigerer i VB6.Core.exe-filen i stedet.