Alle samlingerFlexyPOSBookingregel
Sådan tilføjer du bookingreglen - Sæt seneste tidspunkt som kunden kan redigere deres booking
Sådan tilføjer du bookingreglen - Sæt seneste tidspunkt som kunden kan redigere deres booking
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du vælge at opsætte en bookingregel med seneste tidspunkt som dine kunder kan redigere deres booking.

Det er relevant, hvis du gerne vil have, at reglen kun er gældende for specifikke tilbud som f.eks. julefrokost.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.1 og frem.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Booking regler.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Opret ny (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv navn på bookingregel (nr. 2).

• Tryk på det grønne plus under filtre (nr. 3).

• Der åbnes et nyt vindue. vælg det ønskede filter (nr. 4).

• Tryk på Fortsæt. Afhængig af filtret skal du lave opsætningen og trykke Gem.

2 til 4.jpg

Trin 4: Når du har opsæt filtret skal du opsætte handlingen.

• Tryk på det grønne plus under Handling (nr. 5).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Sæt seneste tidspunkt som kunden kan redigere deres booking (nr. 6).

• Tryk på Fortsæt (nr. 7).

5 til 7.jpg

Trin 5:

• Vælg tidspunkt (nr. 8).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 9).

8 og 9.jpg

Trin 6: Handlingen er nu oprettet (nr. 10).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 11). Du har nu tilføjet bookingreglen.

10 og 11.jpg