Alle samlingerFlexyMenuFlexyMenu - Take away
FlexyMenu - Sådan aktiverer du Afhentning (drive in)
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du vælge leveringsmetoden afhentning drive in, når du opsætter en Flexymenu-shop.

Det tillader kunderne at bestille takeaway til afhentning ved bl.a. at indtaste en nummerplade. Maden vil derefter blive leveret til parkeringsbåsen.

Funktionen er tilgængelige i version 24.2 og frem

Opsætning

Du kan både tilføje funktionen ved oprettelse af en shop eller tilføje den til en eksisterende shop.

Trin 1:

Trin 2:

• Opret eller rediger en shop

• Under Leveringsmetoder skal du vælge, hvordan kunden skal betale:

• Kontant betaling - Betal ved afhentning

• Online betaling - Betal når bestillingen laves

Resultat

Kunden vil fremover have mulighed for at vælge 'Levering direkte til bil' som afhentningsmetode.

Det ser således ud:

• Tryk på Levering direkte til bilen (nr. 1).

• Dette før dig til et andet vindue. Kunden kan her indtaste deres nummerplade.

Den vil blive vist på kundens ordre.