Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan opretter du en knap til dit medlemskab i Loyalty app
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du opretter en knap til dit medlemskab i loyalty app'en.

Det er relevant, hvis du eksempelvis gerne vil have, at dine medlemmer skal kunne købe et medlemskab via app'en.

Trin 1:

Du skal først gå i systemindstillinger og aktivere 'Show commercials'-funktionen. Det gør du således:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Generelt (nr. 1).

• Tryk på Nye funktioner (beta) (nr. 2).

Rul ned indtil du kommer til Show commercials.

• Sæt flueben ved Show commercials (nr. 3).

• Tryk på OK.

Funktionen er nu aktiveret.

Trin 3:

Du skal nu opsætte det medlemskab du vil have ind i appen i 'commercials'. Det gør du således:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Kontrakter (medlemskaber).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikdet pågældende medlemskab (nr. 1).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Commercials (nr. 2).

• Tryk på plus (nr. 3).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv relevant information for medlemskabet (nr. 4).

Info: Du kan også lave et design. Det gør du ved at følge denne vejledning:
Sådan tilføjer du et design til medlemskaber i FlexyLoyalty app

• Tryk på OK.

Du kommer nu tilbage til billedet vist i Trin 5.

• Tryk på Gem.

Medlemskabet er nu oprettet i loyalty app'en.

Trin 7:

• Når du logger ind i app'en, kan medlemskabet eksempelvis se ud som vist på de to nedenstående billeder (nr. 5 og nr. 6).