Alle samlingerFlexyLoyaltyLoyalty App
Sådan tilføjer du et design til medlemskaber i FlexyLoyalty app
Sådan tilføjer du et design til medlemskaber i FlexyLoyalty app
Opdateret over en uge siden

Denne videovejledning viser, hvordan du tilføjer et design til medlemskaber i FlexyLoyalty app.

Trin 1:

Info: Du skal som bruger være medarbejder. Du skal bruge dit personlige login. Dvs. ikke en kort eller lang kode, men i stedet din email og den kundekode, du har til Flexybox-systemet.

Video: Sådan tilføjer du et design til medlemskaber i FlexyLoyalty app