Alle samlingerGenereltArbejdsstation
GatRelax - Vending automat
Opdateret over en uge siden

Med FlexyBox kan man benytte GatRelax skabe som en automat, det kunne f.eks. være til at sælge håndklæder eller andre større ting.

Når skabene åbnes vil systemet automatisk debitere det valgte produkt til kundens konto.

Hardware krav:

• Kræver indkøb af GatRelax fra Gantner samt skabe der er forbundet til GatRelax

Vejledningen indeholder følgende delvejledninger:

• Aktivering af GatRelax

• Opsætning af skabe i GatRelax

• Tilføj hardware

• Opret Vending automaten i System indstillinger

• Opsæt produkter på automaten

Aktivering af GatRelax

Trin 1:

• Åben GatRelax på computeren, der styrer skabene:

Trin 2:

• Aktivér funktionen "For locker opening and closing requests, let third-party software decide and deactivate the Relaxx authorization system."

Dette sørger for, at FlexyBox overtager alle åben/luk forespørgsler. Så det ser således ud:

Opsætning af skabe i GatRelax

Trin 1:

• Lav en gruppe i GatRelax med de skabe, der skal være produkter i. f.eks. som vist her:

Tilføj hardware

Trin 1:

• Tilføj GatRelax til hardware på den ønskede arbejdsstation (når hardware er tilføjet, kræves der genstart af klienten)

Info: IP-adressen skal være den computer, som har GatRelax installeret - port 8237.

Opret Vending automaten i System indstillinger
Trin 1:

• ​​​​​​​Machine identifier skal sættes til gruppens navn fra afsnittet: Opsætning af skabe i GatRelax

Info: Fra version 23.2.157 er der sket en ændring ift. aktiviteter. Hvis du sætter en påkrævet aktivitet / Required activity på, på nedenstående billede, vil den fungere som global overstyring. Det vil sige, at hvis der ikke er valgt en aktivitet på den pågældende maskine, så styrer påkrævet aktivitet, på nedenstående billede, maskinen.

Opsæt produkter på automaten

• Hylde nummer = skabs nummer.

• Ved produkt skal der vælges det produkt der automatisk registreres når skabet åbnes, det vil blive debiteret til kundens konto.