Sådan tager du en vare retur / Sådan sletter eller ændrer du en bon
Sådan tager du en vare retur / Sådan sletter eller ændrer du en bon
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du tager en vare retur og hvordan du sletter eller ændrer du en bon.

Denne vejledning viser følgende:

• Hvordan du tager en vare retur og hvordan du sletter eller ændrer en bon

• Hvordan du tager en vare retur og udbetaler pengene til kundens kort, hvis du har en integreret terminal

Du kan nedenfor se vejledningen via en video.

Videokvalitet

For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Sådan tager du en vare retur og udbetaler pengene til kundens kort, hvis du har en integreret terminal