Alle samlingerFlexyPlanLøn
Sådan finder du lønintegrationer i systemet og sætter lønkørsel op
Sådan finder du lønintegrationer i systemet og sætter lønkørsel op
Opdateret over en uge siden

I FlexyBox systemet kan du vælge mellem en række integrationer med lønsystemer.

I det følgende skema er der lavet enten en direkte integration til lønsystemet eller der er beskrevet, hvordan du konfigurerer FlexyBox til at kommunikere med systemerne.

Info: FlexyBox kan konfigureres til at eksportere CSV-filer, så der er en god chance for, at jeres lønsystem også er understøttet af vores system - også selvom det ikke står nævnt i skemaet.

System

Lønkørsel

Medarbejder oprettelse

Proløn (vejledning)

Direkte

Direkte

Intect (vejledning)

Direkte

Direkte

Dataløn/Multidata (vejledning)

CSV

Ikke muligt

Danløn (vejledning)

CSV

Ikke muligt

Sådan aktiverer du lønintegration

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Avanceret opsætning.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Eksport af data (nr. 1).

• Det er kun påkrævet at udfylde lønart for Timelønnede, men det anbefales at udfylde lønart for både månedslønnede og Personalekøb (nr. 2), så opsætningen er forbedret.

• Tryk på Gem Ændringer.