Alle samlingerFlexyPlanLøn
FAQ: Hvordan mapper jeg medarbejdere, når de importeres fra lønsystemet?
FAQ: Hvordan mapper jeg medarbejdere, når de importeres fra lønsystemet?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du opsætte, hvordan medarbejdere skal mappes, når de bliver importeret fra dit lønsystem.

Det vil sige, at når en medarbejder bliver importeret fra et lønsystem, så vil medarbejderen blive oprettet med den rettighedsgruppe og rabat, der er valgt i denne vejledning.

Husk! Import af medarbejdere fra et lønsystem vil kun ske, hvis du specifikt sætter lønsystemet op til det. Dette er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt med Intect.

Funktionen er tilgængelig fra 21.1

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Dette gør du ved at følge disse trin:

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Tidsregistrering (nr. 2).

• Tryk på Løn opsætning (nr. 3).

• Tryk på Rediger ved Medarbejder import mapning (nr. 4).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.