Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan ændrer jeg SMS afsender ID i FlexyBook Classic?
FAQ: Hvordan ændrer jeg SMS afsender ID i FlexyBook Classic?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg SMS afsender ID i FlexyBook Classic?

Svar:

I FlexyBook Classic kan du ændre SMS afsender ID.

Det kan eksempelvis være relevant ift. afsendelse i vagtplan. Den afsender, der indtastes, benyttes overalt i FlexyBook Classic.

Info: Du kan også ændre SMS afsender på de enkelte skabeloner via fanen SMS. Dette gør du ved at følge denne vejledning: Hvordan ændrer jeg SMS afsender ID på skabeloner?

Du ændrer SMS afsender ID i FlexyBook Classic ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis (nr. 1).

• Tryk på SMS Modul (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Angiv afsender i feltet (nr. 3).

• Luk vinduet ned. FlexyBook gemmer automatisk ændringen, når du forlader feltet.