Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
FAQ: Hvad gør jeg, hvis sygesikringskortet ikke indlæser?

Spørgsmål:

Hvad gør jeg, hvis sygesikringskortet ikke indlæser?

Svar:

I denne vejledning kan du se, hvordan du skal reagere, hvis et sygesikringskort ikke bliver indlæst korrekt.

Når et sygesikringskort indlæses i systemet, skal det automatisk genkende meget data.

• Når du står i Kundekartoteket, indlæses kundens navn, CPR-nummer, adresse, fødselsdato og køn automatisk.

• Når du står på Fitness-forsiden, vil den afløfte CPR-nummer og automatisk slå kunden op på det.

Info: Hvis kortet ikke indlæses korrekt, skyldes det normalt, at dataene ikke afløftes korrekt.

Afhængig af kortlæseren, så skal konfigurationen foregå på forskellige måder. Dette kan du læse mere om i følgende to vejledninger: