Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
Sådan opsætter og installerer du stregkode og bar-QR kode scanner Zebra DS2208 - Digital scanner
Sådan opsætter og installerer du stregkode og bar-QR kode scanner Zebra DS2208 - Digital scanner
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du opsætter og installerer stregkode og bar/QR kode scanner Zebra DS2208.

Denne vejledning indeholder følgende vejledning

• Sådan sætter du Scanneren op

• Sådan sætter du det korrekt mode op i scanneren

• Sådan sætter du scanneren op i Flexybox

Sådan sætter du Scanneren op

Den pakke du modtager indeholder følgende:

• Scanner (nr. 1)

• Vejledning (nr. 2)

• Kabel, som du tilslutter scanner til computeren (nr. 3).

• Holder til scanner (nr. 4)

1 version.png
  • Scanner skal have følgende ende af kablet tilsluttet i bunden (nr. 5 og nr. 6)

2 version.png
  • Når kablet er tilsluttet, vil det se således ud (nr. 7)

3 version.png

Nulstil Scanneren

Info: Hvis du skal nulstille scanneren, skal du finde en kode i den vejledning, der medfølger, som hedder Return to factory Defaults (nr. 8).

4 version.png

Sådan sætter du det korrekt mode op i scanneren

Det mode som Flexybox anbefaler (og som vi bedst understøtter) er, når scanneren er i en emuleret Com Serial Port.
Det vil sige, at scanneren er tilsluttet med USB, men computeren læser den som en Com port.

Du sætter den i et emuleret COM Serial Port - mode ved at gøre følgende:

• Åbne PDF'en, som du finder i bunden af vejledningen: Emulating a COM_Serial Port over USB Using CDC Driver

• Scan stregkoden (nr. 9)

Bemærk! Ovenstående er gælder, hvis du har Windows 10 og op efter. Har du noget ældre, skal du downloade en driver som beskrevet i PDF'en: Emulating a COM_Serial Port over USB Using CDC Driver . Se udsnit fra PDF, som forklarer, hvad du skal gøre her (nr. 10) Du finder PDF'en i bunden af vejledningen.

• Scan og hold øje med dine COM porte. I eksemplet er det COM3 og COM4 (nr. 11)

• Så bliver scanneren genstartet og der kommer en ny COM port frem. I eksemplet er det COM7 (nr. 12).

• Scanneren er nu i det korrekte mode.

Sådan sætter du scanneren op i Flexybox

Trin 1:

• Åben Flexybox

Du skal først sætte scanneren op på arbejdsstationen.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Arbejdsstationer.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg arbejdsstation (nr. 13).

Trin 3:

• Tryk på Udstyr (nr. 14).

• Vælg Data læser (nr. 15)

• Tryk på rediger-ikonet (nr. 16).

14 til 16.png

Trin 4:

• Tryk på pil ned ved Kommunikation (nr. 17).

• Tryk på Serial - vælg COM port (nr. 18).

17 og 18.png

Trin 5:

• Indtast nummer på COM port ved Port nummer. I eksemplet er det 7.

• Tryk på Gem ændringer (nr. 20).

19 og 20.png

Trin 6:

• Tryk på OK (nr. 21).

• Tryk på OK (nr. 22).

21 og 22.png

Trin 7:
Du skal nu tilføje kortlæser, som arbejdsstationen læser fra.

• Dobbeltklik arbejdsstationen igen (nr. 23).

Trin 8:

• Tryk på Tilføj ved Kortlæsere som denne arbejdsstation læser fra (nr. 24).

Trin 9:

• Tilføj den korrekte kortlæser (nr. 25).

• Tryk på OK (nr. 26).

• Genstart Flexybox.

25 og 26.png

Trin 10:

• For at teste at der er forbindelse mellem Flexybox og scanneren, kan du prøve at scanne en stregkode eller QR kode. I Flexybox kan du nu se det, du har scannet (nr. 27). I eksempler er kortet tomt.